kalau entry lain tak boleh tgk pada linkwithin tu . sila tukar link ke http://zharifsalleh.blogspot.com/ . masalah tenikal disitu ;)

Followers

kenapa aku suka muzik.? (one in a million)

muzik kan best. lg best kalau kita bleh ikot menyanyi skali + bleh ikot main melodi lagu tu. tp suma 2 depend kat keadaan dan mood kita jgk. kdg2 muzik ni dapat mgenangkan ak kepada kisah silam yang lepas2. contohnya certain lagu tu ak penah tujukan kt seseorang or sum1 tu penah dedicate kat ak. sure ak ingtkan beliau. sudah menjadi habit ak tetiap hari untuk mendgr muzik ataupun menyanyi lagu2 yg selalu ak menyayi, sbb nyer skang agak tidak berkesempatan nak ikut latest song yg release skrg. dgr radio pon jrg sngt. act ak agak tidak kesah kepada genre2 lagu skrg.. sume ak leh bantai..untuk pembaca.(walaupoun xde)nie ade lagu yg pling ak layan untuk masa skrg..

6 ulasan:

Me3raD mYraD said...

hari2 dengar roomate pasang ini Lagu =)

zharif fikri said...

wahh..bes kan. =)

Me3raD mYraD said...

muLe2 tak rasee pape pon...dah dengar hari2, mestiLah meLekat daLam otak...tibe2 boLeh terhafaL(^0^)v

Tungau Ijau said...

hahahahaha.. best gak lgu ni,, wacha2!

coffee maker said...

jiwang gak sepupu ak ni..hahah..

zharif fikri said...

haha. normal la tu seha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda telah ditangkap

Anda telah ditangkap