kalau entry lain tak boleh tgk pada linkwithin tu . sila tukar link ke http://zharifsalleh.blogspot.com/ . masalah tenikal disitu ;)

Followers

barang saya

saya menerima cadangan daripada kawan2 saya untuk wat entry kali nie pasal barang2 saya. haha. sebabnya mereka agak sakit hati melihat barang saya paling bsepah dalam rumah. =)

mari kita lihat kawan2.



dari depan , B.U.M equipment , Levi's , Adidas , Converse All Star ,
dari belakang , Converse All Star , Nike Mercurial dan Adidas Acuna.



ini pulak jeans saya.
dari kiri , Levi's 501, Body Glove Basic Active , Edwin Blue Trip , Louis XIII , Edwin Denim , B.U.M 608.

dalam bilik nie rasanya ruangan tu untuk saya sorg sahaja. org lain sorry to say lah. kena gantung tempat lain. =)



haaa ini pulak baju2 saya yang ada kat umah sewa nie. kemas kan? hahaha
xtau lah brand apa. besepah sangat.




ini baju2 yang x sempat di hanger. (xcukup hanger)

ada lagi barang2 saya yang tidak dipaparkan kerana sbb2 tertentu. Lagipon ia mmg tidak ssuai untuk papran umum =)

6 ulasan:

Me3raD mYraD said...

kaLau dok sepah2, i sarankan diorang bakar jek aLL ur stuff tuh~

zharif fikri said...

haha. kejam sngat uhh.
pepon dorg pinjam jugak..

Me3raD mYraD said...

ok..tukar modus operandi...sepah2, suruh diorang buat jadi harta sendiri.. kurang sket kejam~

Eda said...

mak aii....tapi macam ni dikira bersepah ke?

ke dah disusun b4 snap pic2 nih?..hehe

Piah Becok said...

wahhhh.. ni stok sluar jeans tiap2 hari tukar ke? banyak tuhhhh.. takleh jadik ni, kene gi beli jeans jugak pasni..

zharif fikri said...

eda: haha.kena lah kemas dulu.kan nak masok blog.chewahh..

piah: xde ah. xsempat pakai pun..kain pelekat jgk jd pilihan.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda telah ditangkap

Anda telah ditangkap