kalau entry lain tak boleh tgk pada linkwithin tu . sila tukar link ke http://zharifsalleh.blogspot.com/ . masalah tenikal disitu ;)

Followers

Didakwa montel

haa. nie nak cerita pasal budak montel pulak neh.
syeril. abes kau. !!
tadi promote aku lebih2 sangat kan. ?
AJ kau pggil ak.mentang lah lips sexy
skang ur tyme pulak. ngagagahahah *gelak angel

dia neh teringin sangat nak kurus.....
xtahu lah kat mana gemok dia. aku pon xpasti.
dia ingt montel tu gemok kot.
but dalam hati nak cakap...pssstt. cute betol ! =)

for me si montel sangat nice laa.
mmg nice sngt2 oke..suara pon sedap beb !
macam jojo yg nyanyi its too little too late tu. besstt. ! haha*memuji
housemate aku sume jeles tgk aku bahagia dgn dia ooo.
untungla dapat berkawan dengan awek comel kan. ;)
tau add saje..




 nie gamba2 terbaru yg di snap kt skype. mmg baru sngt..fresh lg.
hahahhaa. yang mata juling tu sumpah muka you paling klaka penah i tgk.
tapi still comel oke .

sapa yg nak tu boleh la bagitahu.
janda hot chick  nie.
dalam proses tgh mencari jgk rasanya.
nak kenal lebih rapat. follow blog n fb beliau.
no fon sorry. mintak sendiri. ehemm.
c yaa !

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda telah ditangkap

Anda telah ditangkap