kalau entry lain tak boleh tgk pada linkwithin tu . sila tukar link ke http://zharifsalleh.blogspot.com/ . masalah tenikal disitu ;)

Followers

jum balik kampung .

hari ni kelas habis pukul 1 . dari awal dah plan.
abes je kelas aku mmg terus nak balik rumah kat 'kampung'
rindu ohh nak balik sana . 2 mggu lebih da ta balik beb.
lagi2 abang aku dari mesir tu sudah sampai rumah 3 hari lepas.
ta sabar2 nak tya khabar pasal beliau .
bajet caring pulak ak en . haha

Tapi tibe2 pulak P.A calling bagitahu petang ni ada meeting . pukul 2.30
haaaaaihhhh..mengeluh panjang haku . da la cuaca kat kedah skrg ni tgh panas.
nak buka mata pon tercungap2. macam dok kat melbourne dulu2 daaaa.
da la kena pegi sorg2 lak tu. katanya wakil kelas sahaja.
haaaa..kes yg macam ni la aku menyirap sngt nak jd 'barua' dlm kelas.
ada saja hal kena buat. bini kt rumah pon ta sempat bg makan.

soo kawan2 yg kat dalam rumah sewa ! especially ejang
saya mahu balik rumah oke. kalau nak kua makan. pegi lah jalan kaki.
x pon masak je. sume benda ade..
sape suh xde lesen. kan dah susah. ngahahaha.
nnti aku balik kita tgk bola n kua makan sama2 lg.
sabtu ak datang sini balik. =)

kepada syeril husna pulak. jaga diri tau. biasa la tu hari merah kan
maintain ur mental strenght okeh. kalo rasa perlu makan ubat. makan !
jgn nak mengelat ! faham.!

byebye semua. jumpa kat kampung..

2 ulasan:

biskut romeo said...

abang fikri bilik?? kim slm k.. kih3~

zharif fikri said...

ahaha, oke2. xde hal laa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda telah ditangkap

Anda telah ditangkap