kalau entry lain tak boleh tgk pada linkwithin tu . sila tukar link ke http://zharifsalleh.blogspot.com/ . masalah tenikal disitu ;)

Followers

kawan-kawan lama yang masih baru

dalam kekeringan idea nak update blog, 
terasa pulak nak open balik album2 lama..
buhsan gila kot ini petang. abes tak ada keja lah tu. haha

selak punya selak
ternampak pulak gamba2 kawan-kawan lama ketika di 'uthm'.*ha tudia. kasi bold skit
banyak kot..even just setahun bersama mereka..
tp dh macam koleksi gamba aku since 3rd~20th
sangat rindukan aktiviti2 yg dilakukan bersama mereka.
'jum travel'
merata-rata kitorang menjelajah beb. dari selatan sampai ke utara..
sangat banyak pengalaman yg diperoleh daripada penjelajahan bersama mereka. 
'dagu terkoyak maen gelongsor'.haha
dah macam traveller pulak..
walaupun tidak lagi bersama meraka.
diri sendiri membawa diri  kembali ke utara.
facebook dan skype tetap menjadi pilihan utama kitorang berhubung.
voice call secara conference..~bestt! macam nak menagis dgr suara masing2. ehemm~

yg nie je mampu tunjuk. besepah sngt ouh.,
xtahu nak pilih. =)

haha~~ baru prasan..yg kebnyakan gamba ngn dorg.
aku mesti dok tgh.
jgnlah tanya kenapa. sebabnya aku pon x tahu.~

2 ulasan:

CiK GorGeouS ! said...

semua mukee nak kanak2 kan...hahaha...sekarang, masing2 dah macam hapee jek...janggut, misai, jambang bersepah...apetah Lagi buLu kaki~ hahahah =p

ZuLAiKhA kAmArUdIN said...

hehehe..cowey kcow..tpi an ang memg kne dok tngah bb ang yg plg techik lorh..hek..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda telah ditangkap

Anda telah ditangkap