kalau entry lain tak boleh tgk pada linkwithin tu . sila tukar link ke http://zharifsalleh.blogspot.com/ . masalah tenikal disitu ;)

Followers

KITA KAWAN KAN ?

haaa tudia . nampak title kat atas ?
sempoi punya . mmg saya suka berkawan . sangat2 .
HARI NI ceq nak join contest CG pulak . awesome !
dah wat contest dah ye CG . sngt bess....bila di tag for the 1st tyme contest ini d publish ;)
terima kasih CG .
now mari kite ke contest kita ye rakan2.

1. ini dia banner contest tuh~
funky sungguh !
menggambarkan kegojesan CG . haha

meh tgk  ZF punya pulak .
2.


3. Saya suka gambar nie sebab :
a) muka aku lah yg paling happy kat situ
        b)yg baju putih tu mmbuat pelukan maut (skali dua dia peluk)
     c)maybe nobody knows that im 20th . haha

eh nak tambah skit lg CG boleh ?
d)kawan saya mnunjukkan kasih sygnya terhadap saya. ;)

4.tagline untuk contest:
"CG ALWAYS GORGEOUS AND MARVELOUS IN UNIVERSE"

5. saya mahu tag secara random:

okey siap sudah !
CG . saya nak mng hadiah grand prize ye
mahu baju CK lg. 

2 ulasan:

HAJAR hasan said...

thanks ya sudi tag~ ;) nnt sye join!

CiK GorGeouS ! said...

sudah di Lihat...thanx for joining !! tunggu keputusan ok =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda telah ditangkap

Anda telah ditangkap