kalau entry lain tak boleh tgk pada linkwithin tu . sila tukar link ke http://zharifsalleh.blogspot.com/ . masalah tenikal disitu ;)

Followers

perlis

yeayy ! hari ini puas berjalan2 woo . jauh merantau sampai ke perlis .
trip ini tidak dirancang . plan dalam tempoh minum secawan kopi sahaja . ;D
kami pergi berlima dengan sebuah kereta perodua kancil hak milik rakan saya .
mari tgk gamba2 yg terpilih.
lets start our journey bebeh ! =)
tudia . muka happy nak pegi bercuti~~~ =)



yeahh~ dah sampai da..dalam tempoh 1 jam 30 minit


sebelum mandi manda~ kita main2 kat playground dulu yaa.
peluhkan badan dahulu. *sekor2 macam hawaq



opssss.. terseksi pulak~ haha.
dah sampai target sebenar . nak mandi sungai.


mana hilang huruf U tu aku x tahu~

malas nak rotate. mau cover sikit apa yg ditulis~ haha


okay sekarang kami kat galeri 'gua kelam'
tapi tutup pulak galeri tuh~ spoil mood becuti betol.



nampak tak kuda n brung unta tu ?
bagi dorg makan beb.
yg x best nya. kena beli itu rumput. then bg dorg makan. adakah patut ! haishh


eh pejai. jgn nak syokk sngt.~ ur work just snap my picture.

cantik kan langit tuh?. nie tyme kitorang dah ondaway balik .

hahahaa~baik punya sign board !!
bye3..

10 ulasan:

Libragurlz said...

wah... bestnyer dpt gi jln2 dgn kwn2.. ^^
nak ikut..hehe..

CiK GorGeouS ! said...

kawan2 anda sangat cekci !! aww~ hot gituu...

zharif fikri said...

fairuza:jom lah . =)

laa . kawan je mira ? how about me ? ;D

syrupmasin said...

gile aku 3 tahun belajar dekat kedah ta penah pegi perlis..haha..macam best :D

zharif fikri said...

lahh~really ?
blaja kat mana ?

syrupmasin said...

uitm kedah..asal?? study dekat kedah jugak ke??

zharif fikri said...

bkn stakat stadi.
mmg stay kat kedah. ;)

CiK GorGeouS ! said...

errr...u xcekci pong...cekca..wahahha~kim saLam kat si baju biru itu =p

zharif fikri said...

tu ha . teruk sungguh prangai. pantang nampak yh hensem. haishh

CiK GorGeouS ! said...

hurmmm...nak buat macam manee...searching for the best and the cekciest one...wahahah~ jgn Lupee part kim saLam itu tahu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda telah ditangkap

Anda telah ditangkap