kalau entry lain tak boleh tgk pada linkwithin tu . sila tukar link ke http://zharifsalleh.blogspot.com/ . masalah tenikal disitu ;)

Followers

Selamat Hari Jadi Madam Faridah

Siapa tu ? of course lah my mak !
hari ini genap umur beliau yg ke-50 . (25/05)
dah di kategorikan warga emas dah mak . 
lepas nie rajin2 lah pergi ke hospital check sana check sini. haha
lagi 6 tahun dah nak pencen as english teacher's kat skolah sana .
rindu pulak nak pegi skolah ngn mak masa kecik2 dulu . ;DD 
dah la pegi skolah xpenah mengajar . harap kelas tambahan je 
*beliau yg kata oke !
mungkin sbb you berjawatan  kat situ kot . watever la kan..
so get ready lah untuk jadi suri rumah sepenuh masa . 
anak mak nie sentiasa ada di rumah untuk menemani dan menghabiskan duit anda . ;)

saya x pandai nak wat penghargaan yg grand2 kat beliau .
yg edit vedio sana sini or slide show bagai tu lah kan .
tp hati saya sngt ikhlas... ;)

nak tgk mak saya x ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taraaa !

actual picture saya ada kt sebelah .
memandangkan ini tribute untuk beliau . crop byk2 pon xkesah kan

eh belom ucap lg nie . 

selamat hari lahir dan semoga panjang umur disamping suami dan anak2 tersayang !

lastly . nak cakap....
im very proud to be your son mother ! ;)

1 ulasan:

Khairil said...

selamat hari jadi makcik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda telah ditangkap

Anda telah ditangkap