kalau entry lain tak boleh tgk pada linkwithin tu . sila tukar link ke http://zharifsalleh.blogspot.com/ . masalah tenikal disitu ;)

Followers

waahh . saya ke luar negara .

tudiaa . lama gilaa x update blog ye rakan2.
for the 1st tyme nak update sejak bulan lepas..haha


okayh straight to the point . nak citer 
semalam , kitorang pegi melancung . bersama cegu2 di sekolah my mom

naik bas seramai 40 org xsilap .
punca saya boleh pergi just teman mak saya
dia memerlukan pelindung . chaaaa..

nak tahu kemana ? ke thailand sahaja
ke songkla , danok dan hatyaiii ... besstt!!
overall yg pegi hnya mggunakan border pass ja . so xboleh la nk p jaohh2..
dlm otak tringin nak p phuket
putus harapan nak tgk pmpuan hot kat sana . haihh
marii tgk gambarnya rakan2..

nie kaunter sempadan malaysia-thailand
tgk pakcik tu . hubby kepada cikgu midah 
xsabar nak msok sebelah..

alaaa blur pulak . ni sume anak2 cegu .
chinggg~~~

sungai kat hatyaii~
xtahu ape motif dorng p mniaga duk atas sampan tu 
xcukup tanah ke apa.

ni pandangan dari hadapan

singgah di songhkla .
makan malam..tp tyme nie petang lg
tomyam dorng mmg terbaik dari ladang beb!! perhh..

maskot hatyaii . eh ke songhkla tah..
confiuse sudah..besaq tahuu.. 


pantai kat situ .
sangat bersih pantai diorang.
naseb lah pakai baju untuk balik hari je
kalo x konfem ak terjun dulu..

paling aku minat kat sana tgk transport dorang
tgk van ni haa..grand gila babii babe..
xtahu lah kenapa malaysia x benarkan ada kenderaan mcm nie

sebelah kiri ni my mom n another cegu asma.
kaki shoping dorng nie..
dalam bag ada 5000...bhat
byk x ? bersamaan 500 ringgit . haha
bgga gila dapat pegang duit byk2..

tu saje lah nk kongsi bersama untuk hari ini,,
next tyme kita kongsi lagi ye rakan2..
:)

5 ulasan:

orange said...

amboi dah p thailand..kita tak sampai lagi

anisfilzah said...

best gak ni kalo leh kawen lari ke thailand ni!haha

zharif fikri said...

haha . keja nak kawin lari . terokk sungguh,,

kjaharun said...

wahhh... best la dpt pg thailand naik bas...

haney said...

whoaaa cam best! teringin nk ke sana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda telah ditangkap

Anda telah ditangkap