kalau entry lain tak boleh tgk pada linkwithin tu . sila tukar link ke http://zharifsalleh.blogspot.com/ . masalah tenikal disitu ;)

Followers

untuk mama myra ;)

follower dah sampai 200 mehh
sumpah ta caya beb . jadi jakun sat ! mana tak nye kan . 
belog kosong, buruk, have nothing, crita pon hal aku je, fakta takda lgsung . haha . 
lagi satu iklan habuk apa pon tadak !

tribute lahh untuk kak mira kan, the lucky number 1 jadi follower ke 200
beliau adalah wife, housewife dan juga seorang mama ! wahh awesome..
disamping menjadi blogger terhebat. ! ni link belog dia http://belog-myra.blogspot.com/

jum tgk sikit screen shot dr belog mama mira kita :


 thanx macik mira ! ;)

3 ulasan:

Ct Mawa said...

congratz :)

✿ Myra ✿ said...

uihhhhh...tudia, tudiaaaa..glamer macik japs. heheh..macehhh zharif fikri!

blogger terhebat? adoiii..jauh lagi tu dik. agaknya nanti dapat pangkat nenek pun lum tentu dapat gelaran tu lg :D muehehe.

zharif fikri said...

alahh siapa sangka nanti2 kan . rezki masing2 . ye dak kak ? hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda telah ditangkap

Anda telah ditangkap