kalau entry lain tak boleh tgk pada linkwithin tu . sila tukar link ke http://zharifsalleh.blogspot.com/ . masalah tenikal disitu ;)

Followers

Gayboy tua . haha

terkilan sungguh aku rasa petang nie .
nak tahu kenapa ?
hilang lagi makhluk yg bernama lelaki kat dunia yg serba canggih ini (lelaki sejati)
dah la jejaka2 kt malaysia nie makin berkurangan.
ada pulak yg nak menyumbang statistik kekurangan lelaki neh . adoi
salah 1 nya yg bawah nie ha . gila bab 1 sungguh.
soalan die...perh !
mencabar kejantanan aku betul. haishhh.
mai tgk mai...
kdg2 terpikir jugak.
muka haku nie ada muka homo ka ha ? haishh..

korek2 profile dye kejap td..
nasib baik la tua banyak dari aku kan. 
cara reply pon sopan santu sahaja 
p bertaubat lah pakcik . dh nak kiamat da nie haa.
jgn nak jd sampah masyarakat yg besepah2 kt tepi longkang tuh.
malu keturunan kau nanti..

KITA KAWAN KAN ?

haaa tudia . nampak title kat atas ?
sempoi punya . mmg saya suka berkawan . sangat2 .
HARI NI ceq nak join contest CG pulak . awesome !
dah wat contest dah ye CG . sngt bess....bila di tag for the 1st tyme contest ini d publish ;)
terima kasih CG .
now mari kite ke contest kita ye rakan2.

1. ini dia banner contest tuh~
funky sungguh !
menggambarkan kegojesan CG . haha

meh tgk  ZF punya pulak .
2.


3. Saya suka gambar nie sebab :
a) muka aku lah yg paling happy kat situ
        b)yg baju putih tu mmbuat pelukan maut (skali dua dia peluk)
     c)maybe nobody knows that im 20th . haha

eh nak tambah skit lg CG boleh ?
d)kawan saya mnunjukkan kasih sygnya terhadap saya. ;)

4.tagline untuk contest:
"CG ALWAYS GORGEOUS AND MARVELOUS IN UNIVERSE"

5. saya mahu tag secara random:

okey siap sudah !
CG . saya nak mng hadiah grand prize ye
mahu baju CK lg. 

Cik Fazreen. eh puan Fazreen lah

saya ada seorang lecterur , nama dia Fazreen .
dia suka marah2 , takut sangat . *sambil menyanyi versi cerita semasa kecil.
kali nak wat enrty pasal pensyarah saya okey . sangat berbangga dgn beliau. haha
in my class beliau mengajar subjek digital media.
begitu berdedikasi beliau megajar pelajar2nya. 

sebenarnya beliau baru bernikah beb..
dah bergelar isteri org dah pon. alhamdulillah..amin!
dah xboleh nak bergurau 'kasar' dah lepas nie. ;D

peristiwa hari ini . terlupa status beliau.
masok2 je kelas. mata tajam menatap Puan Fazreen.
eh asal nampak lain sangat minah nie. opppps! sori Puan..haha
kening dah nipis, jari berinai. perhhh ! meletop !
dalam kepala otak terfikir kenapa ngn cik nie. laaaa
*masih loading yg beliau baru sahaja di ijab kabul.

selalunya saya panggil, cik fazreen ! tapi kali ini Puan fazreen ! 
makk aih. janggal sungguh..
tp xpe. akan cuba juga membiasakan diri dengan panggilan itu. ;)
before kelas kitorang dismiss td. sempat lagi bergurau dgn beliau.
(dah la akad nikah tak ajak)haha..
jgn marah ya puan. saya mohon maaf dari hujung kaki sampai ke ibu jari kaki. 

mari kita tgk gambar pernikahan beliau serba sedikit.
inilah jari inai yg dimaksudkan tadik~


heheii sweet aihh...


okey lah . sampai sini saja entry untuk awak Puan Fazreen.
tak nak mintak balasan pape pon.
janji digit media nak 4 flat sem nie. haha
then jgn lupa jemput hari wedding nnti~
kalo x lagi kencang you kena perli. ;DD
bye2.


perlis

yeayy ! hari ini puas berjalan2 woo . jauh merantau sampai ke perlis .
trip ini tidak dirancang . plan dalam tempoh minum secawan kopi sahaja . ;D
kami pergi berlima dengan sebuah kereta perodua kancil hak milik rakan saya .
mari tgk gamba2 yg terpilih.
lets start our journey bebeh ! =)
tudia . muka happy nak pegi bercuti~~~ =)



yeahh~ dah sampai da..dalam tempoh 1 jam 30 minit


sebelum mandi manda~ kita main2 kat playground dulu yaa.
peluhkan badan dahulu. *sekor2 macam hawaq



opssss.. terseksi pulak~ haha.
dah sampai target sebenar . nak mandi sungai.


mana hilang huruf U tu aku x tahu~

malas nak rotate. mau cover sikit apa yg ditulis~ haha


okay sekarang kami kat galeri 'gua kelam'
tapi tutup pulak galeri tuh~ spoil mood becuti betol.



nampak tak kuda n brung unta tu ?
bagi dorg makan beb.
yg x best nya. kena beli itu rumput. then bg dorg makan. adakah patut ! haishh


eh pejai. jgn nak syokk sngt.~ ur work just snap my picture.

cantik kan langit tuh?. nie tyme kitorang dah ondaway balik .

hahahaa~baik punya sign board !!
bye3..

hari jumaat


nampak im chat kat bawah tu ?
nampak kan ?
sebelom nie aku on9 tade sekor manusia pon nak tego..
tapi hari ini, jumaat . tgk apa jadi..
nie lah kawan2 yg xpenah ingt kat aku tiba2 im.
nak tahu kenapa ?
jawapannya nak suh aku pegi semayang jumaat .
mentanglah rupa tiada ciri org beriman. 
kuang asam jawa betol..haishhh
tapi keserian tetap ada okay. haha
hangin betol beta . 
tapi tape, xkesah . aku pegi ! tu kan kewajipan bagi setiap umat islam
jrg aku terlepas smyg jumaat tau even ada jgk kdg2. ;DD

okay . tajuk khutbah yang pak imam ceramah tgh hari ini..
berkaitan dgn isu semasa lah kan. isu musibah yang berlaku sekeliling dunia
semestinyalah tsunami kat jepun then tak terlepas jugak isu yang berlaku kt Malaysia.
iaitu isu adenovirus *ntah betul ke x aku eja neh
fokus betol aku dengar khutbah arini (x tido) . tenang jiwa ketika berada kat dalam masjid tu.

kepada rakan2 yg suh aku pegi sembahyang tu. jgn risau..aku pergi
korang pulak yg tegur aku, ntah lah pegi ke tidak ? ngahahaha.
bye2. ;DD

kawan-kawan lama yang masih baru

dalam kekeringan idea nak update blog, 
terasa pulak nak open balik album2 lama..
buhsan gila kot ini petang. abes tak ada keja lah tu. haha

selak punya selak
ternampak pulak gamba2 kawan-kawan lama ketika di 'uthm'.*ha tudia. kasi bold skit
banyak kot..even just setahun bersama mereka..
tp dh macam koleksi gamba aku since 3rd~20th
sangat rindukan aktiviti2 yg dilakukan bersama mereka.
'jum travel'
merata-rata kitorang menjelajah beb. dari selatan sampai ke utara..
sangat banyak pengalaman yg diperoleh daripada penjelajahan bersama mereka. 
'dagu terkoyak maen gelongsor'.haha
dah macam traveller pulak..
walaupun tidak lagi bersama meraka.
diri sendiri membawa diri  kembali ke utara.
facebook dan skype tetap menjadi pilihan utama kitorang berhubung.
voice call secara conference..~bestt! macam nak menagis dgr suara masing2. ehemm~

yg nie je mampu tunjuk. besepah sngt ouh.,
xtahu nak pilih. =)

haha~~ baru prasan..yg kebnyakan gamba ngn dorg.
aku mesti dok tgh.
jgnlah tanya kenapa. sebabnya aku pon x tahu.~

bersawang~~aku + saya

uhh... suda lama tak hapdate blog.
smlm ada org bagitau blog dah besawang da. haha
terima kasih sebab anda mengingatkan saya pasal blog ini.
sometimes terlupa yg saya ada blog. =)

dalam tempoh mnggalkan blog tercinta ini.
byk benda yg telah berlaku di sekeliling aku. ada yg happy. ada yg sepi..
kdg2 sampai xda mood nak update
tapi tidak apa. nevermind..

1.3.2011~3.3.2011..
perkhemahan kelas dibawah subject soft skills
mmg sngt best.. aku enjoy sngt.
nie la camping yg paling best penah aku join.walaupun sume org tahu ak sngt meluat dgn camp.
sbb my group kat sana mendapat hadiah jugak ketika mgadakan persembahan disana
walaupun bukan tempat pertama. sangat2 puas hati . =)

5.3.2011
minggu tautan mesra bersama ketua jabatan.
program nie kelas saya terlibat untuk melancarkan aktiviti.
kitorang kena handle bahagian hadiah. aku sebagai rep kelas yg berdedikasi..
diamanahkan meng arrange kan hadiah2 tersebut mengikut aktiviti.
gua pgg duit org rm1520 beb. kalo hilang mmg besst..jenuh korek lubang ulaq nak ganti balik.
tp alhamdulillah semua berjalan lancar. semua puas hati dgn hamper2 yg saya manage kan.
mostly hadiah2 tu grand okay. haha
terima kasih juga kepada ahli kelas kerana memberi kerjasama..
tanpa kereta2 anda. xtahu lah macam mana saya nak bawak hadiah2 itu
cheeewaahh!!~~

mari rakan2. kita tengok sedikit sebanyak gambar aktiviti2 tersebut.
 di edit penuh oleh asyraf

kita mulakan dengan program camping dulu nohh..
okeyy..ini sebagai cover album camp. kenalah gempak skit enn. haha

nie pulakk boys and girls kelas saya. sngt byk masalah ini kelas.haha

  orite cukup sampai sini. nak tengok selebihnya sila tekan link ini
kalo xbleh tgk. silalah add beliau.

sekarang kita pergi ke part tautan mesra pulak ye guys.
eh 'puan ct'~ xde org nak maen ngan u ke??haha. *kalo dia tgk nie mampos kena pecat

yehh abess! 
kalo nak tgk lg bolelah tekan link yg sama seperti diatas

my point is...just wanna update my blog yg lama mnyepi.
walaupun xde pape motif sngt enty nie.
tp nak kongsi jgk dgn readers. 
cheersss! =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda telah ditangkap

Anda telah ditangkap