kalau entry lain tak boleh tgk pada linkwithin tu . sila tukar link ke http://zharifsalleh.blogspot.com/ . masalah tenikal disitu ;)

Followers

alahai bestnya hidup xda elektrik

start pukul 8 malam sampai lah pukul 12 stgh .
gelap gelita umah beta . derita sungguh..
entah mcm mana lah org dulu2 hidup xda api kan .
mmg sy sangat salute lah kat dorg..

mmg bosan yg teramat lah bila xd eletrik neh
nak buat apa pon x boleh beb .
nak minom ayaq pon x kesampaian..
tu lah kelemahan bila pkai RO di rumah..

yehaaa . abeh xda keja lah tu kan..
gamba lilin pon jadik

hanya bertemankan hp murahan neh .
bkn sebarang hp okeh..amat berjasa dgn beta...

 gmba last . menunjukkan muka yg tersangat bosan.
betol lah ckp org tua2 , dorg cakap bila bosan yg teramat sngt ,
 mulalah berhalusinasi benda yg pelik2..

dalam kegelisahan hidup dalam kegelapan td
ada pulak makhluk yg suka mengacau beta .
nak tahu apa....?
nyamukk . cilakak sungguh nyamuk ini ! chaitt...

otak pon berfikir . selain darah manusia apa lg yg nyamuk ni makan ha ?
kucing kat luar umah tu byk . p lah hisap darah sana..
okay . tu lah soklan bodoh yg aku tertanya2 masa xd letrik tadik.

waahh . saya ke luar negara .

tudiaa . lama gilaa x update blog ye rakan2.
for the 1st tyme nak update sejak bulan lepas..haha


okayh straight to the point . nak citer 
semalam , kitorang pegi melancung . bersama cegu2 di sekolah my mom

naik bas seramai 40 org xsilap .
punca saya boleh pergi just teman mak saya
dia memerlukan pelindung . chaaaa..

nak tahu kemana ? ke thailand sahaja
ke songkla , danok dan hatyaiii ... besstt!!
overall yg pegi hnya mggunakan border pass ja . so xboleh la nk p jaohh2..
dlm otak tringin nak p phuket
putus harapan nak tgk pmpuan hot kat sana . haihh
marii tgk gambarnya rakan2..

nie kaunter sempadan malaysia-thailand
tgk pakcik tu . hubby kepada cikgu midah 
xsabar nak msok sebelah..

alaaa blur pulak . ni sume anak2 cegu .
chinggg~~~

sungai kat hatyaii~
xtahu ape motif dorng p mniaga duk atas sampan tu 
xcukup tanah ke apa.

ni pandangan dari hadapan

singgah di songhkla .
makan malam..tp tyme nie petang lg
tomyam dorng mmg terbaik dari ladang beb!! perhh..

maskot hatyaii . eh ke songhkla tah..
confiuse sudah..besaq tahuu.. 


pantai kat situ .
sangat bersih pantai diorang.
naseb lah pakai baju untuk balik hari je
kalo x konfem ak terjun dulu..

paling aku minat kat sana tgk transport dorang
tgk van ni haa..grand gila babii babe..
xtahu lah kenapa malaysia x benarkan ada kenderaan mcm nie

sebelah kiri ni my mom n another cegu asma.
kaki shoping dorng nie..
dalam bag ada 5000...bhat
byk x ? bersamaan 500 ringgit . haha
bgga gila dapat pegang duit byk2..

tu saje lah nk kongsi bersama untuk hari ini,,
next tyme kita kongsi lagi ye rakan2..
:)


Just because i'm losing
Doesn't mean i'm lost
Doesn't mean i'll stop
Doesn't mean i would cross
Just because i'm hurting
Doesn't mean i'm hurt
Doesn't mean i didn't get what i deserved
No better and no worse
I just got lost
Every river that i tried to cross
Every door i ever tried was locked
Ohhh and i'm...
Just waiting till the shine wears off
You might be a big fish
In a little pond
Doesn't mean you've won
Cause along may come a bigger one

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda telah ditangkap

Anda telah ditangkap