kalau entry lain tak boleh tgk pada linkwithin tu . sila tukar link ke http://zharifsalleh.blogspot.com/ . masalah tenikal disitu ;)

Followers

gathering

berbuka puasa bersama tok dan wan  
serta family-family yg berdekatan bg pihak ayah
tak lah semeriah mana pon . tp amat bermakna ;)

lauk2 pon ala-la kemelayuan je la kan . 
petai ada , sambal belacan pon ada
nak western mmg xdapat la der


inilah spupu spepat saya . tak semua yg ada 
ada yg belom balik lg

gamba tak byk sebab nanti ada org bising kat situ
ya la kan . budak ni nak mai makan ke nak amek gmba

bye2 ;)


penang

let's the picture tell our story ;)


menunggu giliran untuk menaiki feri 



okay . ni gamba kat queensbay . cantik bhaiii..








ini pulak time dekat batu feringgi . 2 a.m~





dah puas jalan2 . teros pegi bersahur dekat kapitan
patah balik ke queensbay sana . mahal nak mampos mkn kat situ

yang terakhir sebelom terlupa . usha awek kat quensbay mall . HAHA

bye bye~~ ;D

suka hati lah blog aku

macam ni kot rasa terdesak ?
macam ni kot kosong ?
macam ni kot rasa nak benci semua orang ?
macam ni kot rasa mood bila rindu ?

dia tak tahu ke aku rindu dia setengah mati ?


when you try your best, but you don’t succeed
when you get what you want, but not what you need
when you feel so tired, but you can’t sleep
just stuck in reverse ,



and the tears come streaming down your face
when you lose something you can’t replace
when you love someone, but it goes to waste
could it be worse?


tears stream down your face
when you lose something you cannot replace
i promise you i will learn from my mistakes . ;')




never aware that i am , 
just falling in love with someone who belong to him ,
never aware that she does not have ,
any love and feelings to me ,
eventhou its officially killing me inside ,
but im still wanna smile until the end of time ,
thanks for you because ,
make me smile in every whole days :D



makan dan makan lagi .
kali ni kitorang mkn kfc . kfc ..
sejak2 di bulan puasa ni . duit lebih saja . kan3..
bersahur pon nak grand . kfc nuh . amoihhh..
tyme ni jam menunjuk kan kira2 2 pagi kot

kitorang berlima
tapi kat dlm ni ada 4 je
sorry pejai . terlupa nak amek gmba awak . haha





tudiaaaaa ! cekk makan pocketfull 
nyummm3 . haha

bye bye

open tabs

budak2 ni makan besar
menang nombor ekor ke hape aku tak tahu lah
makan secret recipe dekat warung tepi jalan .
padahal restoran dia kat sbelah tu je
kalo makan kat dalam tak boleh la nak kecoh2 kan 
sorry pakcik warung . meja kotor...





demam

sangad tak suka dengan demam
sebab , derita 1 badan cek . nak buat apa pon tak boleh
hari ini saya tak berpuasa . jujur neh ., whoaa
semuanya gara2 demam okay . mahu makan ubat .

ada seorang budak comel bercerita dekat blog dia
pasal budak demam ni la kan .
nama dia meor muhammad fahmie *tekan je nama kalo nak kenal dia
sempat pulak dia amek gamba cek tengah membadak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda telah ditangkap

Anda telah ditangkap