kalau entry lain tak boleh tgk pada linkwithin tu . sila tukar link ke http://zharifsalleh.blogspot.com/ . masalah tenikal disitu ;)

Followers

MySelf


Harapanku


Ya Allah,
Bila dia bukan untuk ku,
Bila dia bukan jodohku,
Maka berilah ganti yang lebih baik buatnya.
Dan bantulah aku untuk memperbaiki diriku.

Dan
Bila doaku didengari,
Bila permintaanku KAU kabulkan,
Bila masa membina jarak yang memisahkan,
Bila waktu membina tembok yang merenggangkan,
Bila kami semakin jauh,
Ingatkan aku tentang doaku yang lalu.

Ya Allah,
Bila itu terjadi,
Yakinkan aku,
Bahawa doaku didengari,
Bahawa KAU sedang merencanakan yang terbaik buat aku,
hambamu.

Bantulah aku menjalani hari,
Bantulah aku menerima ketentuan dengan ketabahan.
Agar terhapus semua kesedihan dan kekecewaan.
Agar dapat ku pujuk hati ;
“kerana ALLAH lebih tahu…

All about seventh


Friendship


I miss my blogging moment . *serious talk*


Assalamualaikum ! :)
Pertama tama sekali saya nak mengucap kan selamat pagi kepada semua yang masih mengingati saya. uhuk uhuk ! Sudah lama meninggalkan kegiatan blogging ini, hmm biasa lah patah jantung hati. Tinggal la sekejap :)

Orite, sebagai permulaan yang baru, saya ada lah benda nak share share sikit. Tak banyak pon. cuma gamba2 yang saya rasa boleh bangunkan mood page saya

Sejak kebelakangan ni ada lah buat part time job kan, amek gamba sini gamba sana. Tapi bukan pure photographer, just suka suka snap. jadikan hobby :) jadi, nak share jugak lah dengan engkorang saya punya gamba paveret. 

okay yang pertama
 Ini time wedding abang saya. Bulan lepas. Area sawah padi yang tak jauh dari rumah.
Masuk je kamera, tetiba nampak cantik background dia

 ini pulak area tempat lepak depan Sandy Beach Resort di Pantai Chenang. Time ni saya p bercuti sorang2 kat sana hilangkan stress. Awan tu cantik.. ini asli

 Tak kenal ni apa ? k meh nak ceghita. orang kedah panggil cekelat. omputih chocolate. Ini dalam rumah sahaja. lepas balik dari langkawi batak kejak rasa nak ambik gambar

 Selama hidup selama 22 tahun, tempat ni la paling cantik pernah saya pandang. perhh terpegun baq hang. seriously stress hilang lenyap tanpa ada halangan. Yang sedihnya saya lupa nama pulau ni. Event dalam mangrove. InysaAllah akan sampai lagi kat sini

 Gambar ni takda lah special sangat pon. Tapi yang paling best sebab yang ada dalam gamba ni semua adik bradik yang tinggal sebumbung, Termasuk kakak ipar yang kat tengah tu. i miss these moment. Susah nak dapat berkumpul macam ni.

 Tak beza dengan gambar yang first tadi, cuma posing je lain. Subject tetap sama :)


 Di dalam masjid terapung Kuala Perlis. lebih kurang jam 6.50 petang

 Area jambatan Pulau Pinang . Susah hoi nak dapat turun kat bawah ni. Buang tebiat ja mahu buat aktiviti macam ni

 k ini last. Biasa2 je yang ni, tak cantik dan tak unik pon. tapi apa yang mahu dinyatakan, bunga PERTAMA yang gua pernah beli dalam seumur hidup. Walaupun hanya bunga palsu, ia tetap bunga. kehkeh Untuk siapa itu tak payah celitaaa.

orite cukup lah sampai sini dulu. Dengan ini saya ingin mengishtiharkan bahawa saya akan terus menyemakkan blog ini balik. 

SEKIAN !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda telah ditangkap

Anda telah ditangkap